top of page

ScheidingsTool

We zijn altijd op zoek naar tools om slimmer te werken. Daarom werken we met hart en ziel aan de beste software oplossingen, die je onderneming zeker in deze tijden verder kan helpen. We denken dat deze oplossingen niet mogen ontbreken in je bedrijfsvoering. Het helpt de processen te versnellen, de kwaliteit te garanderen en je ScheidingsPraktijk winstgevender te maken.

Alibox

Alibox is de enige website in Nederland waar zowel de consument als een professional een officiële en volledige partneralimentatie- en kinderalimentatieberekening in kan maken. Licentiehouders hebben het exclusieve recht op een vermelding op Alibox . De website van Alibox is zo ook een leadgenerator.

Daarnaast is een veelgehoorde opmerking dat de berekening nu niet meer uitbesteed hoeft te worden en de uitkomst van de berekening te begrijpen is voor de klant. 

 

ScheidingsTool

CRM module en tevens documentgenerator kan ondanks de hoofdbrekens die het ons gekost heeft niet ontbreken. Voorzien van Online Dossier, Debiteurenbeheer, Workflow, Offertes en Opdrachtbevestigingen, Digitale Vragenlijsten, Relatiebeheer, Rapportages, Dossiers en Slimme Modellen. Met de ScheidingsTool heb je direct ook een digitale werkplek ter beschikking waar je overal kunt werken. Je klanten hebben toegang tot een online dossier.

bottom of page